Yes, we bestaan 10 jaar!  

Paul van den Hurk

Marketing Manager

01-07-2024
1 min. read
Createment 10 Years

We bestaan 10 jaar! Oké dat zagen we natuurlijk al een beetje aankomen, maar de blijdschap is er niet minder om. En wie jarig is, geeft een kneitervet feest. Ook dat hebben we gedaan, afgelopen zaterdag tijdens het Indian Summer Festival.  

Wat is er gaver dan je feestje vieren met onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Son Mieux? Precies, dat dachten wij ook. Van meezingen bij Acda en de Munnik tot meeschudden bij Bizzey, de dag had het allemaal in zich. Geweldig om dit met ruim 50 trainees en alumni (+ aanhang) te kunnen vieren. Hoe dat eruitzag? Nou, zo:

 

Is het feest nu voorbij? Welnee, wij zetten het vieren nog ff voort. Zo’n jubileum is meteen een mooi moment om terug te blikken, toch? We zijn langsgegaan bij de allereerste lichting: de fanatiekelingen die het in het eerste jaar aandurfden hun IT-lot in onze handen te leggen. Het heeft ze geen windeieren gelegd: stuk voor stuk zijn het nu steengoede seniors, die een prachtig pad in de IT hebben afgelegd. In de komende maanden zullen we hun verhalen publiceren op onze website.  

Ook zijn we op bezoek gegaan bij bedrijven waarmee we al jarenlang samenwerken en waar dus meerdere generaties Createment-kroost rondlopen. Heel gaaf om te zien dat de ‘oudgedienden’ de ’jonkies’ onder hun hoede nemen en wegwijs maken. Waardoor die jonkies ook meteen een vliegende start maken bij hun nieuwe werkgever. Je voelt ‘m al aankomen: ook hierover berichten we de komende tijd.  

En natuurlijk staat het komende jaar bol van de leuke events die we organiseren voor en met onze trainees en alumni. Inderdaad, flink wat festiviteiten. Je viert tenslotte maar één keer je 10-jarig bestaan, toch? 

 

Wil jij de IT in?

Deel bericht

GERELATEERDE
BLOGS